Piektdiena, 29 Marts 2024

Vārda diena: Agija, Aldonis

Vienmēr izvēlieties visgrūtāko ceļu - uz tā jūs nesatiksiet konkurentus.

Šarls de Golls

Bērnu vokālā studija “Pērlītes” aicina uz 20 gadu jubilejas koncertu

Vienības nama bērnu vokālā studija “Pērlītes” (vadītāja I. Ustinskova) sveic visas māmiņas Mātes dienā un aicina uz savu 20 gadu jubilejas koncertu, kas notiks 14. maijā plkst. 14.00 Kultūras pilī (Smilšu ielā 92).

Svētku koncertā piedalīsies arī kolektīva draugi – Vienības nama bērnu deju kolektīvs “Pienupīte” (vadītāja I. Zuģicka), Vienības nama deju ansamblis “Laismeņa” (vadītāja D. Soldāne), Daugavpils Universitātes studentu deju ansamblis “Laima” (vadītājs J. Butkevičs), cirka un deju studija “Vivat” (vadītāja K. Paukšta) un Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” deju studija “Paradīze” (vadītāja Ž. Trojāne).

Ar savām skanīgām balsīm mazie vokālisti ievedīs savus skatītājus pasakainā pasaulē, kurā katram būs iespēja sapņot un iedomāties, un varbūt arī atgriezties bērnībā.

Jubilejas koncertā uz skatuves kāps gan studijas paši mazākie dziedātāji, gan absolventi, lai vienotos kopīgā dziesmā un kopā izdzīvotu burvīgus svētkus.

Ieeja brīva.

Pasākuma laikā notiks filmēšana un fotografēšana.

Vairāk informācijas:

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestāde “Vienības nams”

t.: 65427552

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

www.vienibasnams.lv