Piektdiena, 29 Marts 2024

Vārda diena: Agija, Aldonis

2% cilvēku domā, 3% domā, ko viņi domā, bet 95% cilvēku labāk mirs, nekā domās.

Bernards Šovs

Daugavpils tiks pārstāvēta tūrisma izstādē Rīgā

No 3. līdz 5. februārim Daugavpils pilsēta piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū “Balttour 2023”. Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras speciālisti prezentēs Daugavpils tūrisma piedāvājumu un iepazīstinās izstādes apmeklētājus ar pilsētas tūrisma jaunumiem.

Šoreiz Daugavpils tiks pārstāvēta savā stendā, kuru ikviens tiek laipni aicināts apmeklēt Baltijas plašākajā tūrisma izstādē. Daugavpils tūrisma informācijas centra (TIC) profesionāļi prezentēs jaunu tūrisma ceļvedi, kā arī Daugavpils lielāko pasākumu bukletu un piedāvājumu ģimenēm ar bērniem. Šoreiz Daugavpils stendā savu tūrisma piedāvājumu prezentēs arī Daugavpils cietoksnis, Šmakovkas muzejs, Daugavpils Inovāciju centrs, Māla mākslas centrs un Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs. Sestdien un svētdien Daugavpils stendā notiks jautra un izzinoša viktorīna, kur ikviens varēs laimēt vērtīgas un garšīgas balvas no Daugavpils tūrisma pakalpojumu sniedzējiem.

Nāciet uz tūrisma izstādi-gadatirgu “Balttour 2023” un apmeklējiet Daugavpils pilsētas stendu. Daugavpils TIC speciālisti palīdzēs saplānot jūsu braucienu uz Daugavpili, ieteiks labākās vietas un sastādīs individuālo maršrutu. Sekojiet līdzi informācijai sociālajos tīklos! @Daugavpils.Travel un @Daugavpils.Events

#Daugavpils #VisitDaugavpils #DaugavpilsTravel

Informāciju sagatavoja:

Anna Burlakova

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra